adres

Adres

IJsselkade 47
8261 AE Kampen

Routebeschrijving

Online Advertising

Zet je bedrijf op de kaart met online advertising. Besteed je budget online, daar waar het werkt.

Hero-figuur voor de dienst online advertising

Goaldigging voor een positieve ROI

Online Advertising is zo succesvol doordat het je in staat stelt om zeer geselecteerd je advertenties te tonen.

Voorafgaand aan de campagne bespreken we een of meerdere doelen en een passend advertentiebudget. Zo weet je iedere maand precies hoeveel je aan de campagnes besteedt.

Vervolgens starten we de campagne. We filteren je doelgroep op leeftijd, gender, locatie, interesses, zoekopdrachten et cetera. Zodoende tonen we de advertenties alleen aan die mensen die op zoek zijn naar of geinteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Je advertentiebudget wordt alleen daar besteed waar het effect heeft.

Doordat we werken aan vooraf besproken doelen, kunnen we de resultaten middels online rapportage inzichtelijk maken. Dit rapport kan je inzien wanneer je wil zodat je continu op de hoogte kunt blijven van de vorderingen. Wil je liever telefonisch op de hoogte gehouden worden, dan kan dat natuurlijk ook.

We hebben jarenlange ervaring met het online creƫren van brand awareness en het verzamelen van leads voor onze klanten. Onze oplossingen zijn snel en resultaatgericht. We zijn inmiddels al een aantal jaren Google Partner en zijn zowel als bedrijf als individueel gecertificeerd.

Zo kan je uitgaan van kwalitatieve campagnes en een positieve ROI!

Foto van whiteboard voor Online advertising
Foto van laptop voor Online advertising

Zijn we een match?

Laat ons je terugbellen

We hebben ons plan van aanpak klaar liggen voor ambitieuze ondernemers en marketingmedewerkers die online willen uitblinken. Laat ons je terugbellen wanneer onze stijl en onze oplossingen overeenkomen met datgene waarnaar je op zoek bent.